Čo je zárukou úspechu?

Čo je zárukou úspechu?

Možno ste už čítali mnoho diskusií a článkov o tom, čo robia úspešní ľudia inak ako neúspešní.

A čo by som ja vypichol ako úplne najdôležitejšie?

Jednoznačne vytrvalosť.

Ale nemám na mysli vytrvalosť v štýle, že budem niekoho otravovať tak dlho, až nakoniec ustúpi a zľutuje sa nado mnou. Taktiež nemám na mysli vytrvalosť v štýle, že budem skúšať milión vecí a možno nakoniec nájdem, čo funguje.

Ja mám na mysli vytrvalosť nasledovným spôsobom:

  1. Stanovte si cieľ.
  2. Stanovte si cestu k cieľu.
  3. Choďte po vytýčenej ceste a zmeňte ju iba v prípade, ak objavíte lepšiu cestu, ktorá vás dovedie k stanovenému cieľu skôr.

Toto sú 3 jednoduché a zaručené kroky, ktoré vás isto iste do stanoveného cieľa dovedú. Mám to vyskúšané sto krát. A vždy to funguje.

Problém mnohých ale je, že na ceste k cieľu narážajú na rôzne prekážky.

Najčastejším neduhom je odkladanie vecí na neskôr. Tomu sa vyhnete tak, že si stanovíte čas, koľko sa budete svojej ceste venovať. Pokiaľ je to možné, tak každý deň urobte viac ako ste si stanovili. To je dôležité pretože veľa dní bude takých, že naozaj nestihnete všetko, čo ste chceli. Preto, ak budete robiť pravidelne viac ako ste naplánovali, tak nepredvídané prekážky váš postup nespomalia.

Odkladáte veci na neskôr a robíte menej ako ste si naplánovali často? Ak je toto váš problém, tak zrejme patríte do klubu ľudí, ktorí trávia pomerne veľa času na sociálnych sieťach, hrách, či krčmových stretnutiach a iných stretnutiach, či rozhovoroch „o ničom“, ktoré vás zvádzajú z vašej stanovenej cesty.

Stanovenie cieľa a vytrvalosť na ceste k nemu sú kľúčové. Ak to neurobíte, tak do cieľa neprídete. Ako by ste mohli prísť z Popradu do Levoče, ak z Popradu nikdy nevyrazíte? Ako by ste mohli prísť z Popradu do Levoče, ak každú chvíľu zastavíte, odbočíte, vrátite sa a vyrazíte znovu?

Takže ešte raz.

Začnite a vytrvajte. Vytrvajte a odolajte vyrušeniam v podobe malicherných zábaviek.

Ak čítate môj blog a moje emaily, tak viete, že práca v počítačovej firme je druhou najlepšie odmeňovanou prácou na Slovensku. Lepšie platy majú už iba vrcholoví manažéri.

Ak teda chcete aj vy zarábať v druhom najlepšie odmeňovanom odvetví, máte jedinečnú možnosť. Naučte sa programovať a vytvárať webové stránky.

Ak sme ešte náhodou neboli v kontakte a neviete o aký kurz ide, tak si prečítajte podrobnosti o kurze programovania a tvorbe webových stránok DEVELOPER BOSS.

 

Teraz je ten správny čas

Možno namietate, že potrebujete prácu hneď. OK, tak si nájdite inú prácu, ktorá vás nebude zamestnávať od nevidím do nevidím. Nájdite si prácu, ktorá vám nechá aj voľný čas pre seba. Nájdite si prácu, kde zarobíte dostatok, aby ste nemuseli žobrať alebo mať ďalšiu prácu. Nájdite si prácu, ktorá vám umožní pokračovať v ceste k stanovenému cieľu. Proste si nájdite prácu, ktorá vás nebude ničiť a vyčerpávať tak, aby vám neostal čas na pokračovanie na ceste k svojmu cieľu. Pracujte a zároveň sa učte a cvičte zručnosti, ktoré vám umožnia získať prácu v počítačovej firme.

Proste nedajte sa zlákať do slepej uličky doživotného otrockého zamestnania.

Začnite teraz a vytrvajte >>

Ja vám budem držať palce. Ak sa rozhodnete využiť môj kurz programovania a tvorby webových stránok DEVELOPER BOSS, tak vám samozrejme budem na vašej ceste pomáhať a radiť. Pomáhať a radiť spolu s komunitou ďalších ľudí, ktorí už kurz absolvovali alebo sa aktuálne v ňom stále vzdelávajú.

Vyplňte objednávku a kúpte kurz TERAZ >>

A kedy je najlepší čas začať? Nikdy nie je lepší čas ako začať hneď. Čím dlhšie budete vyčkávať a veci odkladať, tým neskôr sa do cieľa dostanete.

Jedno je jasné. Odkladanie, vyčkávanie a prešľapovanie na mieste vás do cieľa nedovedie.

Jediná schodná cesta je ZAČAŤ a VYDRŽAŤ.

A preto si myslím, že vytrvalosť je jednoznačne najdôležitejšia a najkľúčovejšia vlastnosť, ktorá delí ľudí na úspešných a neúspešných.

Choďte do akcie!

Začnite teraz a vytrvajte >>

 

Ak sme ešte náhodou neboli v kontakte a neviete o aký kurz ide, tak si prečítajte podrobnosti o kurze programovania a tvorbe webových stránok DEVELOPER BOSS.



7 IT pascí
Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?