Je toto aj Váš problém?

Je toto aj Váš problém?

Mnoho ľudí sa trápi s nedostatkom financií a prežíva od výplaty k výplate. V snahe niečo málo ušetriť si nedoprajú všetko, čo by chceli. Hľadajú cesty ako ušetriť, ako nakúpiť lacnejšie. Toto nastavenie neustálej nutnosti šetrenia ich zožiera a oberá o energiu a chuť do života.

Je to aj Váš problém? Chcete vedieť ako z tohto kolotoča von? Tak čítajte ďalej a dozviete sa prekvapivo jednoduchý spôsob ako sa tohto problému zbaviť.

Riešenie je oveľa jednoduchšie ako si možno myslíte.

Ak ste ako väčšina Slovákov, tak Váš nedostatok financií má dve základné príčiny:

  1. Snaha ušetriť miesto snahy zarobiť
  2. Míňanie veľkého množstva času a energie na veci, ktoré nezarábajú

Snaha ušetriť miesto snahy zarobiť

Povedzte si úprimne koľko času venujete rozmýšľaniu nad tým kde a ako ušetriť? Sledujete akcie v obchodoch? Vyhľadávate najlacnejšie ceny? Nakupujete z druhej ruky použité veci miesto úplne nových?

Isto budete namietať, že nemáte na výber. Že to musíte jednoducho takto robiť, pretože máte málo peňazí.

A teraz úprimne odpovedzte na otázku:

Koľko času venujete tomu, aby ste sa naučili niečo nové v odbore, kde platia oveľa lepšie ako vo Vašom aktuálnom zamestnaní?

Koľko času venujete tomu, aby ste zarobili viac? A nemyslím tým pracovať dlhšie ako doteraz. Myslím tým naozaj zarábať viac, teda pracovať rovnako alebo menej ako doteraz, ale mať vyšší plat.

Myslím, že si môžeme naliať čistého vína. Čas, ktorý venujete tomu, aby ste sa naučili niečo nové v odbore, kde platia lepšie ako vo Vašom aktuálnom zamestnaní, je čistá nula.

Ak čítate moje emaily, tak viete, že práca v počítačovej firme patrí medzi TOP pracovné pozície na Slovensku aj v ostatných krajinách.

Ja Vám ponúkam kurz programovania a tvorby webových stránok DEVELOPER BOSS. Mali ste možnosť ho kúpiť v akciovej cene. Máte možnosť ho kúpiť s garanciou vrátenia peňazí. Finančne nič neriskujete. Jediné, čo musíte urobiť, je kúpiť ho a začať sa učiť. Garancia vrátenia peňazí platí 30 dní. Mohla by byť aj nekonečná, ale to by Vás potom už nič nenútilo k tomu sa naozaj učiť a Vaša lenivosť by opäť zvíťazila. Takto Vás 30 dní tlačím do toho, aby ste sa naozaj snažili prejsť čo najviac z kurzu. Ak v priebehu 30 dní od zakúpenia kurzu zistíte, že to naozaj nie je pre Vás, peniaze Vám vrátim bez jedinej otázky späť. Nebudete ani prvý, ani posledný.

Vyplňte objednávku a kúpte kurz TERAZ >>

Míňanie času a energie na veci, ktoré nezarábajú

Skúste si jeden týždeň sledovať čas na svoje jednotlivé aktivity.

Koľko času strávite v práci?

Koľko času venujete sledovaniu televízie, hraniu hier, internetu, sociálnym sieťam, krčmovým stretnutiam a pod.

Koľko z týchto aktivít Vám dá nové vedomosti, ktoré môžete v priebehu najbližších týždňov a mesiacov premeniť na získanie lepšieho zamestnania? Na získanie zamestnania, kde budete pracovať menej a zarábať viac.

Ponúkam cestu, ktorá je vhodná pre logicky rozmýšľajúcich jedincov. Nebudeme si klamať. Programovanie a tomu podobné činnosti v počítačovej firme nie sú vhodné pre umelecky založených ľudí.

V každom prípade, ak sa považujete za logicky rozmýšľajúceho človeka, musí Vám byť jasné, že musíte niečo zmeniť, ak chcete zarábať viac ako doteraz.

Práca v počítačovej firme je druhým najlepšie odmeňovaným zamestnaním po TOP manažérskych pozíciách. Ak čítate moje emaily, tak to viete.

Ak to teda myslíte naozaj vážne a chcete sa vymaniť z neustáleho stresu spôsobeného nedostatkom financií, začnite do ri.i konečne pracovať na sebe. Začnite programovať a vytvárať webové stránky v kurze DEVELOPER BOSS.

Mali ste možnosť kurz kúpiť v akciovej cene. Máte možnosť ho kúpiť s garanciou vrátenia peňazí. Finančne nič neriskujete. Jediné, čo musíte urobiť, je kúpiť ho a začať sa učiť. Garancia vrátenia peňazí platí 30 dní. Mohla by byť aj nekonečná, ale to by Vás potom už nič nenútilo k tomu sa naozaj učiť a Vaša lenivosť by opäť zvíťazila. Takto Vás 30 dní tlačím do toho, aby ste sa naozaj snažili prejsť čo najviac z kurzu. Ak v priebehu 30 dní od zakúpenia kurzu zistíte, že to naozaj nie je pre Vás, peniaze Vám vrátim bez jedinej otázky späť. Nebudete ani prvý, ani posledný.

Kúpte kurz teraz a zmeňte svoj život >>

Nezáleží na tom, či kurz kúpite teraz za bežnú cenu. Nezáleží na tom, či ste prešvihli výpredajovú akciu. To na čom naozaj záleží je začať a vydržať. Či teraz ušetríte 50, 100 alebo 150 Euro, tak to sú iba omrvinky v porovnaní s tým o koľko viac o pár mesiacov môžete zarábať, keď kurz DEVELOPER BOSS dotiahnete do konca.

Áno už o pár mesiacov, Vám môže na účte každú výplatu cinknúť o tisíc, dve tisíc, tri tisíc alebo aj viac. Neponúkam žiadny čarovný mešec. Ponúkam znalosti a vedomosti, ktoré môžete získať svojou usilovnosťou ako odmenu za čas, ktorý nebudete venovať zbytočne televízii, sociálnym sieťam, hrám, či krčmám. Ponúkam znalosti a vedomosti, ktorých získaním si zaručíte prístup k práci v počítačovej firme a môžete zarábať mesačne viac ako doteraz. Pracovných ponúk v počítačových firmách je neúrekom.

Kúpte kurz teraz a nemrhajte časom a energiou >>

Ak Vás ani tento text nepresvedčil k tomu, aby ste začali s programovaním a tvorbou webových stránok, tak buď máte inú lepšiu ponuku alebo ste nenapraviteľný lenivec.

Tak Vás prosím urobte dnes aspoň jednu dobrú vec pre seba. Odhláste sa z môjho newslettra a už nečítajte viac moje emaily. Ušetríte, tak trošku času, ktorý venujete čítaniu mojich emailov, ktoré Vám očividne nepomohli.

Alebo sa jednoducho zobuďte a začnite s kurzom hneď teraz >>

Tak, či onak, ja Vám budem držať palce, aby ste sa vymanili z kolobehu neustáleho nedostatku financií.



7 IT pascí
Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?